TERMS AND CONDITIONS

Topstreg1168x14px

General
These conditions of sale apply to all orders for Parypopquiz.com.

Popquiz.dk har ret til på ethvert tidspunkt at ændre, udvide eller begrænse de produkter, der stilles til rådighed på denne hjemmeside. Et produkt kan trækkes tilbage uden varsel, eller kan være midlertidig utilgængelig på grund af tekniske problemer.

Priser
Alle priser er oplyst i danske kroner og er inklusiv moms. Der tages forbehold for afgiftsændringer, pris- og korrekturfejl mv.

Betaling
Alle quizpakker betales med kreditkort via PayPal. Alle transaktioner er krypterede.

Levering
Quizpakken leveres via to e-mails: En ordrebekræftelse og en e-mail med et link, der fører dig frem til download af den købte quizpakke.

Alle musikquizzer er i PDF-format (Portable Document Format). Det betyder, at du skal have installeret Adobe Reader på din computer for at kunne læse og printe quizzerne.
Programmet er gratis og kan hentes her: http://get.adobe.com/dk/reader/

Leveringstid
Leveringstiden for digitale produkter er normalt mindre end ti minutter afhængig af, hvor hurtigt e-mailen med download linket kommer frem til din mailboks.

Fortrydelsesret
Quizpakkerne på Popquiz.dk er digitale produkter.

Bemærk at der ved køb af digitale produkter ikke ydes retur- eller  fortrydelsesret. Køb af digitale produkter refunderes og ombyttes ikke.

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret. Såfremt du modtager et forkert produkt i forhold til din bestilling, skal du reklamere inden en rimelig tid, efter du har konstateret manglen. Reklamerer du inden 2 måneder, anses reklamationen for værende rettidig. Reklamationer kan meddeles via sidens kontaktformular.
Vi forbeholder os ret til at afhjælpe et forkert produkt med et nyt, fremfor at betale købesummen tilbage.

Ophavsret
Materialet på Popquiz.dk er beskyttet af dansk lov om ophavsret og indholdet må kun kopieres til privat brug. Materialet må ikke offentliggøres, og må ikke benyttes til nogen form for kommerciel brug uden skriftlig tilladelse.

Popquiz.dk er indehaver af alle rettigheder til hjemmesiden, dvs. at alle data, manuskripter, playlister, logoer mv. er beskyttet af gældende lovgivning, herunder Ophavsretsloven.

Det vil sige, at du har ret til selv at bruge musikquizzen og det medfølgende materiale – men materialet må ikke publiceres eller videresælges.

Produktinformation
Der tages forbehold for fejl og ændringer.

SÅDAN GØR DU

Det er let og hurtig at hente materialet på Popquiz.dk.

1. Vælg en kategori
2. Vælg en quiz
3. Gå til kassen
4. Modtag link på e-mail
5. Hent og print

POPQUIZ ANBEFALER